Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Thermage FLX: de niet-chirurgische facelift waar beroemdheden dol op zijn!

Je hoort het zo vaak, beroemdheden die zeggen dat ze geen cosmetische ingreep hebben ondergaan. Toch is het heel goed mogelijk dat deze beroemdheden de waarheid vertellen. Tegenwoordig zijn er geavanceerde behandelingen die huidverstrakking en huidverbeteringsbehandelingen uitvoeren met bijna dezelfde resultaten als cosmetische chirurgie.

De bekendste met de beste resultaten is Thermage FLX. Thermage FLX is een gezichts- en lichaamsbehandeling die geliefd is bij beroemdheden als Jennifer Aniston en Gwyneth Paltrow.

Wat is Thermage FLX?

Thermage is een niet-invasieve radiofrequentie (RF) cosmetische procedure waarvan klinisch is bewezen dat deze de huid helpt glad te maken, strakker te maken en te contouren voor een algeheel jonger uiterlijk. Het is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de zichtbare tekenen van veroudering, zoals verlies van stevigheid en contouren.

Wat zijn de behandelgebieden?

Thermage kan worden gebruikt voor de behandeling van de kaaklijn, nek en lichaam, inclusief de armen, benen, knieën en buik. Het wordt ook gebruikt om de huid rond de ogen niet-chirurgisch aan te spannen en te liften.

Voor welke problemen is Thermage geschikt?

Het werkt bij het verminderen van fijne rimpels boven en onder het oog; het verminderen van milde tot matige “hooding” (de losse huid op het bovenste ooglid); het oog meer open laten lijken; en het helpen behouden van de resultaten van ooglidcorrecties. Een andere veel voorkomende klacht waar Thermage FLX goed voor is, is een slappe of gerimpelde nek en loszittende wangen en wenkbrauwen. Thermage FLX kan worden gebruikt als aanvullende behandeling bij het strakker maken van deze gebieden nadat we het volume hebben vervangen door dermale vullers.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Bron: Solta Medical

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.