Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Thermage FLX: 20 jaar een begrip

In de afgelopen jaren is revolutionaire Thermage behandeling uitgegroeid tot een gerenommeerde behandeling voor huidverstrakking onder snijden of injecties. Inmiddels bestaat Thermage 20 jaar. Maar de innovatieve behandeling is relevanter dan ooit. Bent u op zoek naar een niet-chirurgische behandeling zonder snijden of naalden? Dan is een Thermage FLX behandeling misschien wel wat u zoekt.

Wat is een Thermage FLX behandeling?

De Thermage behandeling is een huidverstrakkingsbehandeling, die uw huid verbetert op veel fronten waar de huid is aangetast door de gevolgen van veroudering. De behandeling is om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het bovenste ooglid strakker te maken met zichtbare resultaten na een enkele sessie. Thermage & Fraxel Centrum heeft de nieuwste Thermage FLX techniek en is volledig pijnloos.

Verwachtingen van Thermage FLX

Ook geeft 94% procent van de mensen die de behandeling hebben gedaan aan, dat de behandeling voldeed aan hun verwachtingen.

Patiënten zijn dol op de behandeling, het duurt namelijk minder dan twee uur en er is naast een kleine zwelling geen echte downtime!

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten van een Thermage FLX behandeling ? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.