Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

South China Morning Post over Thermage FLX

Thermage FLX. Populair bij vrouwen en mannen. De behandeling heeft een verstrakkend effect en zorgt voor aanmaak van nieuw collageen.

Deze geavanceerde huidverstrakkingsbehandeling maakt gebruik van hoogfrequente technologie om diepere huidlagen te verwarmen, meestal op het gezicht, de ogen en het lichaam. De resultaten zijn tweeledig: collageen “contracteert”, waardoor een verstrakkend effect ontstaat en de aanmaak van nieuw collageen wordt aangemoedigd.
De meeste patiënten zien de effecten direct na de eerste behandeling, maar de huid zal gedurende maximaal vier tot zes maanden blijven regenereren en verbeteren.

South China Morning Post

Hoe werkt een Thermage FLX behandeling?

Bekijk in 2 minuten hoe de niet-invasieve radiofrequente behandelingen van Thermage FLX werken. Deze video toont de behandelgebieden en legt uit hoe Thermage FLX werkt.

Resultaten

Wilt u een strakke en gladde huid? Kies voor een Thermage® FLX behandeling. De behandelingen worden gebruikt om de borst, buik, dijen, knieën en billen weer een jonge uitstraling te geven. De resultaten blijven na één behandeling jarenlang zichtbaar!

De voordelen van een Thermage FLX behandeling is niet alleen de behandeling zonder injectiescomfortabelsnel en pijnloos is. De meeste patiënten zien en voelen resultaten onmiddellijk na de behandeling. De verbeteringen na de behandeling blijven tot negen maanden na de behandeling verbeteren, zolang uw lichaam collageen regenereert.

Verwachtingen van Thermage FLX

Ook geeft 94% procent van de mensen die de behandeling hebben gedaan aan, dat de behandeling voldeed aan hun verwachtingen. Patiënten zijn dol op de behandeling, het duurt namelijk minder dan twee uur en er is naast een kleine zwelling geen echte downtime!

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten van een Thermage FLX behandeling ? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Bron: South China Morning Post

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.