#1 WERELDWIJD! DE BESTE TECHNIEK VOOR HUIDVERBETERING

Ontdek unieke huidverbetering vanaf 1 behandeling. Zonder operatie of injecties.

clear+brilliant-fda

Clear + Brilliant® bij Thermage & Fraxel Centrum

Vertrouw een pionier op het gebied van niet-invasieve huidverbetering. Clear + Brilliant is een bewezen laser behandeling die de tonus, textuur en glans van ouder wordende of (door de zon beschadigde) beschadigde huid verbeterd. Clear + Brilliant is voor mensen die er jonger uit willen zien zonder ingrijpende veranderingen of langdurige uitvaltijd. Clear + Brilliant behandelt rimpels, ouderdomsvlekken, zonnevlekken, melasma, actinische keratose, huidvernieuwing en littekens.

Thermage & Fraxel Centrum heeft de nieuwste Clear + Brilliant techniek in huis en is daarmee uniek in Nederland en loopt voorop in Europa.

De Clear + Brilliant behandelingen zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

Onze specialisten

Onze niet-invasieve specialist Jens Wismahr heeft inmiddels 5000 behandelingen gedaan in de meest vooraanstaande klinieken in West-Europa. We zijn vereerd dat hij is verbonden aan Thermage & Fraxel Centrum is verbonden als onze in-house specialist. Jens Wismahr werkt nauw samen met Prof. Dr. Christoph Mike Ziegler. Alle invasieve behandelingen worden uitgevoerd onder auspiciën van deze vermaarde plastisch chirurg, met bijna dertig jaar ervaring.

la-maison-jens-150x150-circle
Christoph-Mike-Ziegler

Prijzen

Exacte prijzen kunnen wij geven na een persoonlijke en kosteloze intake door onze Clear + Brilliant specialist Jens Wismahr,

Klantervaringen

4.5

 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met 4,5 sterren.

Gebaseerd op Google Reviews (142 reviews)

Clear + Brilliant® biedt de volgende voordelen:

GEEN OPERATIE OF INJECTIES
Clear + Brilliant is niet invasief: er komt geen incisie of naald aan te pas.

VAAK ÉÉN ENKELE BEHANDELING
Een enkele behandeling (45 - 90 minuten, afhankelijk van het behandelgebied en de complexiteit van het probleem) laat uitstekende resultaten zien voor de meeste patiënten.

SNEL EN COMFORTABEL
Een korte, comfortabele behandeling die maximale resultaten laat zien.

WEINIG TOT GEEN TIJDVERLIES
Ga direct weer verder met uw bezigheden na afloop van de behandeling.

DIRECTE RESULTATEN
De resultaten zijn in de meeste gevallen direct zichtbaar, afhankelijk van de complexiteit van het probleemgebied.

BEHANDEL VERSCHILLENDE GEBIEDEN
Clear + Brilliant is toepasbaar voor verschillende probleemgebieden op het lichaam.

GLATTERE UND SANFTERE HAUT

Für Gesicht, Augen und Körper.

5 unieke eigenschappen van Clear + Brillant

icoon 1

Geen Operatie
of Injecties

Thermage FLX is niet-invasieve. Snijden en naalden zijn niet nodig.

icoon 2

Slechts één behandeling

Eén behandeling kan uitstekende resultaten opleveren.

icoon 3

Comfortabel
en Snel

Het beste resultaat in een korte en comfortabele procedure.

icoon 4

Weinig tot geen downtime

Ga gelijk verder waar je mee bezig was. Je hoeft niets  te missen.

icoon 6

Geweldige en Blijvende resultaten

Resultaat verbeterd na verloop van tijd en het effect kan jaren duren.

jens-animated-round

ONLINE INTAKE CLEAR + BRILLIANT

Neem eenvoudig contact met ons op voor uw online intake. Onze Clear + Brilliant Specialist Jens Wismahr bespreekt graag uw wensen en laat u de mogelijkheden zien. Ook krijgt u tijdens uw online intake een prijsindicatie.

clear+brilliant-fda
Thermage & Fraxel Centrum

Over Clear & Brilliant

Clear en Brilliant behandelt fijne lijntjes, het uiterlijk van poriën, kleur en textuur van uw huid. De behandeling werkt door miljoenen microscopische behandelingszones te creëren in de bovenste lagen van de huid, die de beschadigde huid vervangt door gezond weefsel en een jonger uitziende huid oplevert. Efficiënt en volledig pijnloos. Thermage & Fraxel Centrum heeft de nieuwste Clear en Brilliant  techniek in huis. Wij zijn uniek in Nederland en expert in Europe.

Clear en Brilliant is gebaseerd op een geavanceerde technologie, maar het is zo eenvoudig om Clear en Brilliant behandeling te krijgen.

 
 
clear-brilliant-logo

Resultaten

Hoewel de resultaten variëren, melden patiënten vaak een jonger uitziende huid en een stralende gloed na de behandeling.

Bent u benieuwd naar voor en na beelden?

Resultaat bij een gezichtsbehandeling

Nieuws en ervaringen

Een typische Clear + Brilliant-behandeling

Wat kan u verwachten?

what-to-expect-hero-890x1023
 • Begint met een gratis intake met een Amsterdam Beauty Centrum professional om te zien of Clear + Brilliant geschikt voor u is.
 • Vereist ongeveer 30 minuten voor een volledige sessie.
 • Kan betrekking hebben op het aanbrengen van plaatselijke verdovende crème op uw gezicht voorafgaand aan de behandeling om extra comfort te bieden.
 • Wordt uitgevoerd door de Amsterdam Beauty Centrum professional, die het Clear + Brilliant handstuk zachtjes over het doelgebied zal leiden en uw huid actief gedurende ongeveer 15-20 minuten actief zal behandelen.
 • Gebruikt het gepatenteerde Intelligentr Optical Tracking™-systeem om ervoor te zorgen dat de professional goed contact houdt met uw huid en een uniforme toepassing biedt voor alle behandelde gebieden.
 • Met Clear + Brilliant Perméa®-behandelingen kan een actueel antioxidantserum onmiddellijk na de behandeling op de huid worden aangebracht. Een verfrissende biocellulosemasker kan ook worden aangebracht gedurende 10-15 minuten na de behandeling.

Een strakke huid in 45 minuten?

 • Intake

  Plan een gratis intake met onze expert.

 • Plannen

  Wij plannen uw behandeling in.

 • Behandeling

  Behandeling duurt slechts 45 tot 90 minuten.

 • Resultaat

  U ziet direct resultaat. Dit werkt ca. 3 tot 5 jaar door!

Gratis intake

Vul onderstaand formulier in om uw intake aan te vragen.


  VrouwMan

  Veel gestelde vragen

  Clear + Brilliant is een zachte behandeling die fractionele lasertechnologie gebruikt om de vroege tekenen van een ouder wordende huid aan te pakken en te voorkomen.

  Clear + Brilliant werkt door miljoenen microscopische behandelingszones te creëren in de bovenste lagen van de huid, die de beschadigde huid vervangt door gezond weefsel en een jonger uitziende huid oplevert.

  Clear + Brillant behandelingen duren ongeveer 20 minuten. De totale afspraaktijd kan echter variëren.

  Het aantal behandelingen is afgestemd op uw zorgen en huidverzorgingswensen. In recente onderzoeken zagen cliënten zichtbare verbeteringen na 4-6 behandelingen, hoewel veel patiënten kiezen voor routinebehandelingen als onderdeel van hun algemene huidverzorgingsritueel. Onze professionals zullen met u een persoonlijk behandelingsplan bespreken.

  Na een Clear + Brilliant-behandeling zal je huid zachter aanvoelen en een verbeterde klank hebben voor een jeugdige, stralende gloed

  De resultaten van Clear + Brilliant behandeling zijn zowel onmiddellijk als progressief. Binnen een week of twee na één behandeling, zal je huid zachter aanvoelen, helderder aanvoelen en meer egale tonen vertonen. Resultaten kunnen maanden duren, afhankelijk van leeftijd, huidconditie en hoe u uw huid beschermt.

  Ongeacht hoe oud je bent, blootstelling aan de zon, milieuomstandigheden en levensstijl kunnen bijdragen aan een matte huid. Of u nu de jongere uitstraling van uw huid wilt verlengen of tekenen van veroudering wilt aanpakken, Clear + Brilliant kan helpen.

  Elke procedure heeft zijn eigen voordelen. Clear + Brilliant is een uitstekende keuze om uw huid te verfrissen, vroegtijdige tekenen van huidveroudering te vertragen of te voorkomen en de huid langer jong te houden.

  Clear + Brilliant-behandelingen kunnen een aanvulling zijn op de meeste cosmetische procedures, zoals fillers, Thermage-behandelingen of zelfs Botox. Neem contact op met uw arts voor meer informatie over het combineren van Clear + Brilliant-behandelingen met andere procedures.

  Ja absoluut. Clear + Brillant behandelingen kunnen een uitstekende manier zijn om de investering die u in uw huid hebt gemaakt te beschermen door uw resultaten voortdurend te verbeteren, te verbeteren en voortdurend te verbeteren. Vraag uw arts om meer informatie.

  Uw Clear + Brilliant-behandeling moet worden uitgevoerd door een getrainde deskundige die uw huid zal diagnotiseren en de beste behandelingskuur zal aanbevelen. De specialisten bij Amsterdam Beauty Centrum zijn getraind met de nieuwste technieken en apparaten.

  Thermage & Fraxel Centrum

  We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

  Een standaardbehandeling bij Thermage & Fraxel Centrum is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van Thermage & Fraxel Centrum maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. Thermage & Fraxel Centrum is gevestigd in het centrum van Amsterdam op de grens met Amsterdam West.

  Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

  Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
  020 79 20 792.

  thermage-flx-abc-logo-purple@2x

  Thermage & Fraxel Centrum
  Amsterdam

  Academy, Behandelingen & International Back Office
  Rozengracht 215
  1016 LZ Amsterdam
  Nederland
  +31 20 79 20 792

  Thermage & Fraxel Centrum
  Frankfurt

  Behandelingen
  Opernplatz 14
  60313 Frankfurt am Main
  Duitsland
  +49 69 20 43 60 88

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

  Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

  Something went wrong. Please check your entries and try again.

  Our team can help you in 8 languages

  laguage-flags