Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Onze specialist Jens Wismahr: Thermage® FLX expert

Als Thermage-gebruiker van het eerste uur heeft hij al 20 jaar ervaring met Thermage. Hij voltooide zijn opleiding tot klinisch expert in de VS. Door permanente educatie en training is hij altijd op de hoogte van de nieuwste technologie. Hij heeft vele jaren ervaring als specialist en trainer in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nu is hij ook actief in Nederland, bij Thermage & Fraxel Centrum.

Over Jens

Jens Wismahr heeft uitgebreide ervaring met een verscheidenheid aan innovatieve niet-invasieve methoden voor esthetische geneeskunde die wereldwijd als de “gouden standaard” worden beschouwd.

Zijn intentie is om u in een consultatie verschillende mogelijkheden te presenteren terwijl u uw verlangen naar verandering uitlegt. In een persoonlijk gesprek met u laat hij u zien welk type behandeling of welke combinatie van verschillende behandelingen voor u de meest verstandige methode is. Dankzij deze zeer professionele aanpak heeft Jens Wismahr al vele jaren indrukwekkende resultaten behaald.

+10.000

Behandelingen

+20 jaar

Ervaring

Wat is Thermage FLX?

Thermage gebruikt gepatenteerde radiofrequentie (RF) technologie om de diepste huidlagen effectief te verwarmen; dit proces stimuleert je bestaande collageen en vertelt je lichaam om nog meer te produceren.

Hoe werkt het?

Bekijk in 2 minuten hoe de niet-invasieve radiofrequente behandelingen van Thermage FLX werken. Deze video toont de behandelgebieden en legt uit hoe Thermage FLX werkt.

Resultaten

Wilt u een strakke en gladde huid? Kies voor een Thermage® FLX behandeling. De behandelingen worden gebruikt om de borst, buik, dijen, knieën en billen weer een jonge uitstraling te geven. De resultaten blijven na één behandeling jarenlang zichtbaar!

De voordelen van een Thermage FLX behandeling is niet alleen de behandeling zonder injecties, comfortabel, snel en pijnloos is. De meeste patiënten zien en voelen resultaten onmiddellijk na de behandeling. De verbeteringen na de behandeling blijven tot negen maanden na de behandeling verbeteren, zolang uw lichaam collageen regenereert.

Waarom is Thermage® FLX zo populair?

Thermage® FLX is erg populair in China, maar ook in het westen zie je steeds meer vraag en interesse naar de behandeling. Iedereen wilt natuurlijk een gladde en strakke huid zonder rimpels en met deze techniek is dat mogelijk zonder ook maar iets van operaties of injecties te gebruiken!

Voordelen van Thermage® FLX

  • Geen operatie of injecties
  • Snel en comfortabel
  • Één snelle behandeling
  • Directe en blijvende resultaten
  • FDA-goedgekeurd
  • Behandel rimpels en losse huid in het gezicht, rond de ogen en op het lichaam.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in een Thermage® FLX behandeling? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.