Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Hoe Fani Mari haar gladde huid weer terugkreeg door Fraxel

Beautyjournalist Fani gebruikt fraxel om haar onderhuidse littekens en pigmentatie te verminderen.

Na een periode last van acne gehad te hebben bleef de 29-jarige Fani over met onderhuidse littekens en pigmentatie rondom haar mond en kin. Naar meerdere verschillende behandelingen te proberen adviseerde haar dermatoloog dat ze de perfecte kandidaat voor Faxel en verdwenen haar littekens en pigmentatie na slechts 1 behandeling.

Door haar geschiedenis met acne wilde Fani graag een laser gebruiken die de bovenste laag van haar huid weg haalde zodat er een nieuwe huidlaag kon ontstaan. Fraxel is een bewezen laser behandeling die de huid weer textuur en glans geeft.  “Behandelingen die minder diep door mijn huid gingen bleken toch minder effectief te zijn en toen ik hoorde dat Kim Kardashian deze behandelingen ook gebruikte was ik meteen helemaal verkocht”. Vertelt ze.

Maar ze is niet de enige die graag een laser wilt gebruiken die de kleur van haar huid niet veranderd. “ Het ondergaan van een laserbehandeling op 29 jarige leeftijd is niet ongewoon” verteld Maria Hayag, MD, board-gecertificeerde dermatoloog en de oprichter van 5th Avenue Aesthetics in New York City.

Fani’s resultaat

Na de laserbehandeling begon het herstelproces. “Ik zag meteen resultaat en de kwaliteit van mijn huid was direct verbeterd, mijn huid was zacht, glad en had een mooie gloed”. vertelt ze. De textuur waar ze zich aan stoorde was verdwenen en de pigmentatie was niet meer zichtbaar. Ondanks het af en toe oncomfortabel was geeft Fani aan dat het allemaal waard was en dat ze erg onder indruk is van het directe resultaat.

Voor de behandeling
Resultaat direct na de behandeling
Dag 2 na de behandeling
Dag 5 na de behandeling
Dag 7 na de behandeling
Dag 10 na de behandeling
17 dagen na de behandeling zonder foundation op

Voor wie is Fraxel

Fani heeft de fractional c02 laser gebruikt voor haar acne littekens maar board-gecertificeerde dermatoloog en oprichter van Skin Science Dermatology Geeta Yadav, MD, verteld dat de laser ook wordt aanbevolen voor ouderdomsvlekken, rimpels, donkere vlekken, schade door de zon en algehele verjonging.

Meer over Fraxel

Brooke Shields is eerlijk over ouder worden en over Fraxel®
Actrice en voormalig model Brooke Shields onthult dat ze Fraxel® gebruikt om zonneschade en zonnevlekken te verminderen.
Video: Zo gaat een Fraxel-behandeling
Fraxel is een revolutionaire vorm van huidbehandeling die een laser gebruikt om kleine gebieden van het doelweefsel weer…

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u net zo geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid als Fani? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Bron: allure.com

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.