Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Ontdek de resultaten van een Thermage FLX behandeling

Bent u op zoek naar een niet-chirurgische behandeling zonder snijden of naalden? Dan is een Thermage FLX behandeling misschien wel wat u zoekt. Ontdek in deze blog de resultaten van een Thermage behandeling en wat de behandeling doet met uw huid.

Wat is een Thermage FLX behandeling?

De Thermage behandeling is een huidverstrakkingsbehandeling, die uw huid verbetert op veel fronten waar de huid is aangetast door de gevolgen van veroudering. De behandeling is om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het bovenste ooglid strakker te maken met zichtbare resultaten na een enkele sessie. Thermage & Fraxel Centrum heeft de nieuwste Thermage FLX techniek en is volledig pijnloos.

Before en After

Op de onderstaande before en after video, kan je zien dat de huid op de oogleden na de behandeling strakker is dan dat het voor de behandeling was. Door de de huid op de oogleden strakker te maken, geef je de ogen een jongere en frisse uitstraling.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van snijden en injecties, is de behandeling pijnloos en hoeft de huid na de behandeling weinig of helemaal niet te herstellen. Maak je daarom geen zorgen dat je na de behandeling niks kan doen en ga vooral door waar je mee bezig was.

Verwachtingen van Thermage FLX

Ook geeft 94% procent van de mensen die de behandeling hebben gedaan aan, dat de behandeling voldeed aan hun verwachtingen.

Thermage FLX ervaringen

Patiënten zijn dol op de behandeling, het duurt namelijk minder dan twee uur en er is naast een kleine zwelling geen echte downtime!

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten van een Thermage FLX behandeling ? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.