Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Jennifer Aniston loves Thermage & Clear+ Brilliant

Ze is door Men’s Health “de meest sexy vrouw ter wereld” genoemd en dit jaar werd ze door het tijdschrift People uitgeroepen tot “de mooiste vrouw ter wereld” . Dus hoe slaagt de altijd prachtige Jennifer Aniston erin om elk jaar mooier te worden? In InStyle Magazine worden de 6 beste schoonheidstips van de 47-jarige actrice.

Één van de tips: Thermage & Clear+ Brilliant

“Ik ben dol op Clear+ Brilliant behandelingen”, zegt de actrice, die gelooft dat het herstellen van een jeugdige gloed op je huid belangrijker is dan het uitwissen van alle tekenen van expressie. De 30 minuten durende, niet-invasieve behandeling “is een geweldige opfriscursus en er is heel weinig downtime.” Het beste van alles is: “je ziet er niet uit als een gepelde tomaat.” Aniston is ook een grote fan van Thermage FLX, een niet-invasieve behandeling die radiofrequente golven gebruikt om collageen te stimuleren, de huid gladder en strakker te maken na slechts één sessie van 45 minuten.

Het volledige artikel van InStyle Magazine leest u hier.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Voor wie is Thermage FLX?

Thermage FLX is voor iedereen die op zoek is naar een niet-chirurgische behandeling (geen snijden of naalden) om een losse huid aan te pakken. De ideale patiënt is 30 tot 65 jaar oud, heeft een milde tot matige laksheid van de huid en heeft realistische verwachtingen. Patiënten zijn dol op deze behandeling omdat het minder dan twee uur duurt en afgezien van een kleine zwelling is er geen echte downtime!

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.