Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Is Fraxel beter dan microneedling?

Fraxel en microneedling zijn vergelijkbaar in die zin dat beide behandelingen het idee gebruiken om microverwondingen op uw huid te creëren om collageen opnieuw op te bouwen, maar het belangrijkste verschil is dat Fraxel de huid dieper dringt dan microneedling.

Om deze reden is de Fraxel-laser beter geschikt is voor patiënten met ernstige huidproblemen (denk aan grote littekens, hyperpigmentatie en textuurproblemen), terwijl microneedling voldoende zou zijn voor mildere problemen (sommige lichte acne-littekens, verkleuring, donkere vlekken , enz.).

Video van een Fraxel behandeling

Goedgekeurd door de FDA

Fraxel Laser is door de FDA goedgekeurd voor de behandeling van bruine vlekken op het gezicht en lichaam, periorbitale rimpels en melasma. Het heeft ook de FDA-goedkeuring gekregen voor procedures voor huidvernieuwing, waaronder fotocoagulatie van gepigmenteerde laesies zoals ouderdomsvlekken, zonnevlekken en dyschromie (een aandoening van de pigmentatie van huid of haar). Hieronder een voorbeeld van het resultaat van een behandeling.

*Resultaten kunnen verschillen. Praat met onze specialist om te zien of Fraxel geschikt voor u is.

Meer over Fraxel

Hersteltijd
Afhankelijk van de specifieke instellingen die bij uw afspraak zijn gebruikt, kan het vijf tot zeven dagen duren voordat uw huid is genezen.

Bijwerkingen
Na elke sessie is er een zeer kleine kans op verbranding, littekens of pigmentveranderingen.

Er wordt bij een Fraxel behandeling niet gesneden en geen gebruikt gemaakt van injecties. Zo is er weinig tot geen downtijd. Resultaten kunnen individueel variëren. 

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.