Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Huidverstrakking voor de knieën met Thermage® FLX

De knieën en ellebogen zijn een van de eerste plaatsen waar we onze leeftijd echt beginnen te tonen. Vooral de knieën krijgen veel stress omdat ze een gewichtdragend gebied zijn en ze constant moeten buigen, dus de huid heeft altijd last van uitrekken. Dit, samen met veroudering, blootstelling aan de zon en volumeverlies, kan leiden tot een losse huid rond de knieën.

Thermage FLX voor knieën?

De knie is één van de meest populaire gebieden voor een Thermage FLX behandeling. De behandeling wordt “het facelift-alternatief” genoemd en verminderd zichtbare tekenen van veroudering door de huid gladder en strakker te maken. Het is geliefd bij mensen als Amanda Holden en Jennifer Anniston.

Thermage FLX maakt gebruik van radiofrequentietechnologie om de dermislaag te verwarmen. De gelokaliseerde dermislaag zal worden beschadigd door de warmte-energie die vervolgens het zelfgenezingsproces van de huid zal stimuleren. De door de FDA goedgekeurde behandeling duurt slechts ongeveer 40 minuten.

Werkt Thermage echt?

Het is bewezen dat Thermage werkt op de ouder wordende, crêpe huid over het hele lichaam – of dat nu op het gezicht (mond, oogleden, voorhoofd, kaaklijn) of lichaam (benen en buik) is.

Hoe werkt het?

Bekijk in 2 minuten hoe de niet-invasieve radiofrequente behandelingen van Thermage FLX werken. Deze video toont de behandelgebieden en legt uit hoe Thermage FLX werkt.

Resultaten

Wilt u een strakke en gladde huid? Kies voor een Thermage® FLX behandeling. De behandelingen worden gebruikt om de borst, buik, dijen, knieën en billen weer een jonge uitstraling te geven. De resultaten blijven na één behandeling jarenlang zichtbaar!

De voordelen van een Thermage FLX behandeling is niet alleen de behandeling zonder injecties, comfortabel, snel en pijnloos is. De meeste patiënten zien en voelen resultaten onmiddellijk na de behandeling. De verbeteringen na de behandeling blijven tot negen maanden na de behandeling verbeteren, zolang uw lichaam collageen regenereert.

Waarom is Thermage® FLX zo populair?

Thermage® FLX is erg populair in China, maar ook in het westen zie je steeds meer vraag en interesse naar de behandeling. Iedereen wilt natuurlijk een gladde en strakke huid zonder rimpels en met deze techniek is dat mogelijk zonder ook maar iets van operaties of injecties te gebruiken!

Voordelen van Thermage® FLX

  • Geen operatie of injecties
  • Snel en comfortabel
  • Één snelle behandeling
  • Directe en blijvende resultaten
  • FDA-goedgekeurd
  • Behandel rimpels en losse huid in het gezicht, rond de ogen en op het lichaam.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in een Thermage® FLX behandeling? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.