Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Fraxel: De beste techniek voor huidverbetering!

Fraxel Laser is #1 wereldwijd de beste techniek voor uw huidverbetering. Een behandeling met Fraxel is een alternatief op operaties of injecties. Vaak is het gewenste resultaat al na 1 of 2 behandelingen bereikt.

U heeft weinig tot geen tijdverlies na de behandeling, u ziet directe resultaat en u kan op verschillende lichaamsdelen behandeld worden. Zoals:, ‘’het gezicht, ogen of benen’’. Uw eindresultaat blijft u zien voor de komende 3 tot 5 jaar!

Fraxel heeft verschillende prijzen gewonnen. Beste anti ageing laser, Beste laser, Beste laser voor zon beschadiging op de huid.
Jens Wismahr

Onze Fraxel specialist

Jens Wismahr is gespecialiseerd in Fraxel behandeling en is werkzaam bij Thermage Fraxel Centrum in Amsterdam en hij heeft uitgebreide ervaring (20 jaar) met een verscheidenheid aan innovatieve niet-invasieve methoden voor esthetische geneeskunde over de hele wereld. Hij heeft zijn opleiding voltooid tot een klinisch expert in de VS. Hij is door permanente educatie altijd op de hoogte van de allernieuwste technologie, ook heeft Jens Wismahr al vele jaren ervaring als trainer en gebruiker in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nu is Jens actief in Nederland en Duitsland bij Thermage Fraxel Centrum. Bij een persoonlijk gesprek met Jens Wismahr, laat hij zien welke methode/behandeling het beste bij u past, dit kan ook een combinatie zijn van verschillende behandelingen. De uitgevoerde behandelingen zorgen vaak voor indrukwekkende resultaten opgeleverd bij onze cliënten. Gemiddeld beoordelen cliënten een bezoek aan Thermage Fraxel Centrum met 4,5 sterren.

‘’verandering is niet drastisch of beangstigend – het is jou, alleen jonger..’’
”Een aanzienlijk jonger uiterlijk, zonder operatie, al na één behandeling!”

Wat zijn de voordelen van Fraxel behandelingen?

U krijgt door deze behandeling een soepeler, frisser en jonger uitziende huid. Maar ook krijgt uw huid een verbeterde toon en textuur. Mocht u bijvoorbeeld bruine vlekken op uw huid hebben, dan kunt u dat weg laten laseren met deze behandeling. Maar ook als u ouder wordt krijgt uw huid meestal rimpels of lijntjes bij uw ogen die u misschien liever niet wilt. Ook verbeterd deze behandeling uw acne littekens en littekens van bijvoorbeeld een operatie die u heeft gehad.

Doet de Fraxel behandeling pijn?

Onze cliënten beschrijven het als een verhoogd gevoel van warmte tijdens de behandeling. Om het niet erger te laten worden, wordt er tijdens deze procedure koude lucht gebruikt op het behandelingsgebied. Onze cliënten vertellen dat hun huid na de behandeling aan voelen als of het verbrand is door de zon, dit verminderd binnen 1 tot 3 uur

Wat kan een Fraxel behandeling doen? 

  • Fijne lijnen en rimpels, dit is het verminderen van kraaienpootjes en wenkbrauw lijnen.
  • Littekens en acne, dit helpt om de effecten van acne en andere littekens te wissen. 
  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, het verminderen van het pigment en ouderdomsvlekken. 
  • Zonschade aan de huid, dit helpt het uiterlijk van een door de zon beschadigde huid te verbeteren. 
  • Actinische keratose, dit is een behandeling van een veel voorkomende huidaandoeningen.

Welke voorzorgsmaatregelen moet je nemen na een Fraxel behandeling?

Vermijd tenminste 3 maanden na uw laatste behandeling de zon. Of draag een hoed met een brede rand als u toch in de zon gaat zitten. Smeer ook een zonnebrand van SPF 30 of hoger. Anders kunt u een lichte zwelling krijgen, deze zal na een paar dagen wel weer verdwijnen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Als u klaar bent met de behandeling ziet u gelijk al resultaat, maar voor optimale verbetering ziet  u het echt goed over 2 tot 3 maanden.

Is Fraxel beter dan microneedling?

Ze zijn vergelijkbaar in die zin dat beide behandelingen het idee gebruiken om microverwondingen op uw huid te creëren om collageen opnieuw op te bouwen. Het belangrijkste verschil is dat de Fraxel dieper in uw huid komt. Daarom is de Fraxel-Laser beter geschikt voor patiënten met ernstige huidproblemen.

Wat kost een Fraxel behandeling?

De prijs varieert afhankelijk van de individuele huid omstandigheden en de gewenste klinische resultaten. U kunt een gratis intake inplannen, dit is een gesprek waar uw persoonlijk advies, mogelijkheden en bijbehorende prijs besproken kan worden.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.