Veel gestelde vragen

Wilt u terug in de tijd met Thermage? Wij snappen dat u een hoop vragen kan hebben over de Thermage behandelingen. Wordt u door al die vragen tegen gehouden om uw beauty ideaal na te streven en wilt u uw vragen graag beantwoordt hebben? Wij hebben daarom deze pagina voor u. Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over de Thermage behandelingen die wij beantwoordt hebben voor u. 

Heeft u toch nog een vraag maar staat die er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina, zodat wij uw vraag alsnog kunnen beantwoorden of stel u vraag direct in de chat aan een expert. Hierdoor blijft u niet met vragen zitten die u liever beantwoordt had willen hebben.

Veel gestelde vragen

Thermage CPT is een veilige behandelingsmethode dat gebruikt maakt van een monopolar radiofrequentie dat nauwkeurig is afgesteld. CPT staat voor Comfort Pulse Technology. Radiogolven op een comfortabele manier en zonder enig pijn. Er is geen operatie, of snijden nodig. Thermage kan op verschillende manier worden ingezet bijvoorbeeld voor: Een uitgezakte huid strakker maken, cellulitis verwijderen, rimpels verwijderen en of algeheel er opnieuw jonger uitzien. Thermage kan bij alle huidtypen worden ingezet.

Dit hangt af van welk gebied dat wordt behandeld. Een Thermage behandeling kan variëren van 30 minuten tot 2 uur.

Het gehele gezicht, inclusief oogleden en nek. Ook lichaamsdelen zoals de buik, armen, benen en billen. Thermage is ook zeer geschikt om cellulitis te verwijderen.

Dr. Jens Wismahr doet de behandeling zeer specialistisch. Eén behandeling is al genoeg om het gewenste resultaat te zien.

3 tot 5 jaar na de behandeling. Dit hangt samen met de leefstijl (voeding, roken ja/nee etc) de leeftijd, de huidige huidtype en conditie van de client.

Complicaties zijn zeer zeldzaam. Wel een lichte roodheid op het behandelde gebied dat na ongeveer 30 minuten niet meer zichtbaar is. Dit betekent ook dat de Thermage behandeling goed zijn werk heeft gedaan. De cliënt kan gewoon doorgaan met zijn/haar bestaande activiteiten.

Cliënten zien en voelen direct verschil door de huid dat zich strakker begint te trekken. De behandeling zorgt voor een collageen boost die zelfs nog 6 maanden na de behandeling blijft doorgaan en merkbaar is. Dit hangt samen met de leeftijd, de huidige huidtype en conditie. 

Sommige gebieden zijn gevoeliger dan andere gebieden. Over het algemeen is de pijn lichtjes tot pijnloos. Het voelt als een koude sensatie op de huid afwisselend met warm en opnieuw koud.

Er is een lichte roodheid zichtbaar dat ongeveer 30 minuten na de behandeling weer is weggetrokken. Het resultaat worden slechts in een paar maanden beter en beter. U zult er in een aantal maanden jonger uit zien.

Ja, Thermage kan op ieder geschikt moment voor of na een facelift worden toegepast.

Ja, Thermage kan de huid strakker trekken en verbeteren. Thermage kan de wenkbrauw liften en het ooggebied openen.

Absoluut! Thermage kan de huid verbeteren door het “smooth” meer glad en egaal te maken.

Absoluut! Thermage is uiterst geschikt om cellulitis effectief te bestrijden. Het verbetert ook de huid door het egaal, gladder en strakker te maken.

Voor Thermage behandelingen is Jens Wismahr op de volgende data aanwezig bij Amsterdam Beauty Centrum.

19 januari, 9 en 23 februari, 22 maart, 26 april.

Schikken deze data niet met uw agenda? Neem contact met ons op.

Amsterdam Beauty Centrum

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij Amsterdam Beauty Centrum is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van Amsterdam Beauty Centrum maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. Amsterdam Beauty Centrum is gevestigd in het centrum van Amsterdam op de grens met Amsterdam West.

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
020 330 3120.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Our team can help you in 8 languages

laguage-flags