Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

De beste Anti-verouderingsbehandelingen voor een gekleurde huid

Traditionele laserbehandelingen werden lang als onveilig beschouwd voor een gekleurde huid, maar de afgelopen jaren is er een verschuiving geweest.

Volgens de Transformative Beauty-studie van InStyle is het idee om bepaalde cosmetische verbeteringen te krijgen, of er zelfs maar over te praten, nog steeds een bijzonder taboe in sommige kleurgemeenschappen, maar meer van deze vrouwen staan ​​open voor behandelingen. In feite meldde 69% van de Latijns-Amerikaanse, 72% van de Afro-Amerikaanse en 60% van de Aziatische vrouwen dat ze de afgelopen twee jaar een niet-chirurgische lichaamsbehandeling hadden ondergaan.

Welke anti-verouderingsbehandelingen zijn eigenlijk veilig voor een gekleurde huid?

Zowel Fraxel als Clear en Brilliant behoren inmiddels tot de meest vertrouwde anti-verouderingsbehandelingen voor mensen met een gekleurde huid. Natuurlijk is het belangrijk is dat de expert die de procedure uitvoert, weet hoe hij met donkere huidtinten moet werken. “Fraxel kan worden uitgevoerd op een huidskleur, maar er zijn specifieke aanpassingen aan de behandelingsinstellingen die moeten worden uitgevoerd”.

Over Fraxel

Fraxel is een bewezen  laserbehandeling die de tonus, textuur en glans van ouder wordende, door de zon beschadigde of beschadigde huid verbeterd. Fraxel is voor mensen die er jonger uit willen zien zonder ingrijpende veranderingen of langdurige uitvaltijd. Thermage & Fraxel Centrum heeft de nieuwste Fraxel  techniek in huis. Wij zijn uniek in Nederland en expert in Europe.

Fraxel: Een aanzienlijk jonger uiterlijk, zonder operatie, al na één behandeling!

Fraxel behandelt rimpels, ouderdomsvlekken, zonnevlekken, melasma, actinische keratose, huidvernieuwing en littekens.

Over Clear + Brilliant

Clear en Brilliant behandelt fijne lijntjes, het uiterlijk van poriën, kleur en textuur van uw huid. De behandeling werkt door miljoenen microscopische behandelingszones te creëren in de bovenste lagen van de huid, die de beschadigde huid vervangt door gezond weefsel en een jonger uitziende huid oplevert. Efficiënt en volledig pijnloos. Thermage & Fraxel Centrum heeft de nieuwste Clear en Brilliant  techniek in huis. Wij zijn uniek in Nederland en expert in Europe.

Clear en Brilliant is gebaseerd op een geavanceerde technologie, maar het is zo eenvoudig om Clear en Brilliant behandeling te krijgen.

Na een Clear + Brilliant behandeling zal je huid zachter aanvoelen en een verbeterde uitstraling hebben voor een jeugdige, stralende gloed.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Bron: instyle.com

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.