Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Clear+ Brilliant: Beste behandeling volgens experts

Heeft u de komende tijd interesse in een esthetische behandeling? U bent niet de enige. De In de afgelopen maanden hebben plastisch chirurgen een enorme toename van de vraag naar esthetische behandelingen gemeld. Overweegt u een behandeling en weet u niet waar u moet beginnen of op moet letten? InStyle magazine deed een onderzoek en vroeg vooraanstaande professionals naar de beste behandelingen.

Clear+ Brilliant: Verkozen tot beste behandeling voor 20-30jaar

Het is een van de beste lasers op de markt; Het wordt aangeprezen omdat het “een gemakkelijke behandeling is met grote resultaten”. Het is een snelle en eenvoudige oplossing voor het verwijderen van donkere vlekken en een verbeterde elasticiteit van de huidtextuur. Het is ook zeer nuttig is bij het verminderen van fijne lijntjes en het verkleinen van poriën, terwijl het een stralende finish achterlaat. Het beste gedeelte? Het is vrij mild, waardoor het een van de meest pijntolerante behandelingen op de markt is.

Beste kandidaat
Dit is voor iedereen die geïnteresseerd is in gezichtsverjonging. Geweldig dat het op alle huidtinten en -types kan worden gebruikt.

Hersteltijd
De kenmerkende eigenschap, in tegenstelling tot andere lasers, is dat het een gemakkelijke, snelle behandeling is met weinig tot geen downtime. “Kom langs tijdens de lunch!”.

Bijwerkingen
Hoewel het proces comfortabel aanvoelt, kan er, zoals bij elke behandeling, daarna wat lichte irritatie of ontsteking optreden, afhankelijk van uw huidtype.

Het volledige artikel van InStyle Magazine leest u hier.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Bron: Solta Medical

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.