Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Brooke Shields is eerlijk over ouder worden en over Fraxel®

Actrice en voormalig model Brooke Shields onthult dat ze Fraxel® gebruikt om zonneschade en zonnevlekken te verminderen. Ook vertelt ze eerlijk over fijne lijntjes, ouderdomsvlekken en haar nieuwe project waar ze enorm enthousiast over is.

Hoewel Brooke al sinds haar tienerjaren bekent is, is de 56-jarige enthousiaster dan ooit over het komende jaar. Maar waarom? Onder anderen door Beginning Is Now, dat Brooke vorig jaar lanceerde. Beginning Is Now is een wereldwijde gemeenschap voor vrouwen om te leren hoe ieder op haar eigen manier geniet van het leven. Ze vertelt; “Zoveel vrouwen die ik ken draaien op de meest ongelooflijke manier – het starten van een loopbaan, het starten van een bedrijf, het opzeggen van hun baan of het leren van vaardigheden.” Ze hebben gezinnen gehad, ze hebben hun baan gehad, en ze zeggen min of meer: ‘Oké, wat nu?'” Ze noemt het een 360-graden welzijnsmerk, met welzijn als bestemming en welzijn als de weg ernaartoe.

Terwijl tiener Brooke geobsedeerd was door make-up en huidverzorging, leerde ze ook dat een simpele maar een consistente routine is het beste. “Mijn moeder werkte aan de make-up balie in een warenhuis. Ik raakte daardoor zo geïnteresseerd in alles, van oogcrèmes en maskers tot gezichtsbehandelingen”, zegt ze.

“We zien onze huid niet echt als een orgaan, maar het is het grootste orgaan van ons lichaam”, zegt ze. “Toen ik ouder werd, begon ik te genieten van het idee dat het geen karwei is om voor je huid te zorgen… Het hoeft echt geen 20 minuten te duren, het kan ook zeven minuten duren.”

Brooke’s (Fraxel) behandelingen

Dankzij een combinatie van professionele behandelingen en uitgeprobeerden producten, heeft ze geleerd wat werkt om haar huid er op zijn best uit te laten zien, terwijl ze ook onthoudt dat je huid er is om ouder te worden. “Ik ga naar Dr. Liz Hale voor zonneschade en zonnevlekken, zoals Fraxel. Ik ga voornamelijk naar Dr. Macrene Alexiades voor behandelingen, zoals peelings en de Genesis behandeling. Macrene verwijdert met een krachtige laserbehandeling een tatoeage die ik heb, maar de vorm van mijn gezicht wil ik niet veranderen; Ik wil gewoon dat de kwaliteit van mijn huid optimaal is. Ik heb lijntjes rond mijn mond, maar als ik ze bijwerk, lijk ik niet op mezelf.” vertelt ze.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u net zo geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid als Brooke? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Bron: glamour.com

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.