Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Bescherm en verzorg uw huid tegen veroudering

De vakantieperiode is aangebroken en de zon laat zich ook in Nederland steeds meer zien. Extra belangrijk om uw huid goed te beschermen en te verzorgen. Naar schatting wordt 90 procent van de huidveroudering veroorzaakt door de zon.

Het dagelijks gebruik van (zonnebrand)crème met een SPF van 15 of hoger gebruiken, zorgt voor 24 procent minder huidveroudering dan waneer hier geen gebruik van gemaakt wordt. Bij het ouder worden zal de huid gemiddeld gezien steeds vaker aan de zon worden blootgesteld.

Met extra bescherming en verzorging kunnen de externe invloeden van het verouderingsproces geminimaliseerd worden.

Huidverbetering met ThermaFrax

ThermaFrax is één van de nieuwste anti-verouderingsbehandelingen die een combinatie van biedt van Thermage FLX Skin Tightening en Fraxel Skin Resurfacing. Het is de ideale behandeling voor mensen met een drukke levensstijl die niet houden van chirurgische behandelingen.

ThermaFrax combineert de standaardbehandelingen Thermage FLX Skin Tightening en Fraxel Skin Resurfacing. Deze combinatie combineert huidverstrakking met laserresurfacing voor verbeterde resultaten en een strakkere huid. De behandelingen gecombineerd werken samen voor de beste resultaten.f

Fraxel voor de beste combinatie om er jong en stralend uit te zien
Thermal FLX voor de beste combinatie om er jong en stralend uit te zien

Thermage FLX

Thermage FLX is een unieke behandeling en wordt gebruikt om de collageenproductie te stimuleren in gebieden met een slappe of losse huid. Door de collageenproductie van uw lichaam te stimuleren, wordt in één behandeling een strakkere, jeugdigere uitstraling en gevoel voor de huid gecreëerd. De behandeling kan worden gedaan op het gezicht, de ogen of het hele lichaam.

Fraxel skin resurfacing

Het Fraxel-lasersysteem kan worden gebruikt om ongelijkmatige huidpigmentatie te behandelen die vaak wordt geassocieerd met zonnevlekken, melasma en precancereuze aandoeningen zoals keratose. Fraxel-resurfacing-behandelingen worden meestal uitgevoerd op het gezicht. De behandeling kan ook worden gebruikt op andere delen van het lichaam die gevoelig zijn voor beschadiging door de zon, zoals de nek, borst en handen.

Fraxel

Voordelen van Fraxel

  • Verbeterde huidskleur en textuur
  • Verminderde rimpels rond de ogen
  • Verwijdering van ongewenste bruine vlekken
  • Verbeterd uiterlijk van acnelittekens
  • Effectieve behandeling van actinische keratose
Thermage FLX

Voordelen van Thermage FLX

  • Geen operatie of injecties
  • Snel en comfortabel
  • Één snelle behandeling
  • Directe en blijvende resultaten
  • Behandel rimpels en losse huid in het gezicht, rond de ogen en op het lichaam.

Resultaten van ThermaFrax

Na de ThermaFrax-behandelingen zult u geleidelijke veranderingen zien. Natuurlijke resultaten zullen na verloop van tijd zichtbaar blijven en uw lichaam zal collageen blijven produceren. De meeste mensen zien na een maand een merkbare verbetering van de huidskleur en textuur.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten van een ThermaFrax behandeling om er ook jong en stralend uit te blijven zien? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.