Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

Alle vragen over Thermage® FLX huidverstrakking beantwoord

Als je huid zijn veerkracht heeft verloren, of als je wat meer rimpels en fijne lijntjes hebt dan je zou willen, kan Thermage FLX huidverstrakking een zichtbaar verschil maken.

Wat is Thermage FLX?

Thermage gebruikt gepatenteerde radiofrequentie (RF) technologie om de diepste huidlagen effectief te verwarmen; dit proces stimuleert je bestaande collageen en vertelt je lichaam om nog meer te produceren.

Werkt Thermage echt?

Het is bewezen dat Thermage werkt op de ouder wordende, crêpe huid over het hele lichaam – of dat nu op het gezicht (mond, oogleden, voorhoofd, kaaklijn) of lichaam (benen en buik) is.

Doet het pijn?

Het Thermage FLX-systeem heeft serieuze kracht, maar is ontworpen om ongemakkelijke sensaties te minimaliseren. U kunt een kort moment van warmte verwachten wanneer het behandelingsapparaat uw huid raakt, gevolgd door een verkoelend gevoel om uw huid te helpen beschermen en eventuele ongemakken tegen te gaan. Er is ook overal een rustgevende zachte vibratie.

Hoe lang duurt elke behandeling?

De lengte van elke behandeling hangt echt af van het gebied dat u wilt behandelen. Kleinere secties zijn in minder dan 30 minuten klaar, terwijl grotere gebieden tot 90 minuten kunnen duren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een van de grote voordelen van Thermage FLX is dat u al na één sessie resultaten kunt verwachten (d.w.z. een gladdere, strakkere huid met minder verslapping). De resultaten kunnen echter bij elke behandeling toenemen, dus als u een meer dramatische transformatie wilt, kunt u kiezen voor een meer diepgaand programma.

Heb ik daarna tijd nodig om te herstellen?

Sommige mensen ervaren daarna wat roodheid of zwelling, maar u zou uw dag normaal moeten kunnen hervatten. De volgende dagen is geen speciale verzorging vereist, afgezien van het basisonderhoud van de huid en zonnebrandmiddelen als onderdeel van een normaal huidverzorgingsregime.

Hoe werkt het?

Bekijk in 2 minuten hoe de niet-invasieve radiofrequente behandelingen van Thermage FLX werken. Deze video toont de behandelgebieden en legt uit hoe Thermage FLX werkt.

Resultaten

Wilt u een strakke en gladde huid? Kies voor een Thermage® FLX behandeling. De behandelingen worden gebruikt om de borst, buik, dijen, knieën en billen weer een jonge uitstraling te geven. De resultaten blijven na één behandeling jarenlang zichtbaar!

De voordelen van een Thermage FLX behandeling is niet alleen de behandeling zonder injecties, comfortabel, snel en pijnloos is. De meeste patiënten zien en voelen resultaten onmiddellijk na de behandeling. De verbeteringen na de behandeling blijven tot negen maanden na de behandeling verbeteren, zolang uw lichaam collageen regenereert.

Waarom is Thermage® FLX zo populair?

Thermage® FLX is erg populair in China, maar ook in het westen zie je steeds meer vraag en interesse naar de behandeling. Iedereen wilt natuurlijk een gladde en strakke huid zonder rimpels en met deze techniek is dat mogelijk zonder ook maar iets van operaties of injecties te gebruiken!

Voordelen van Thermage® FLX

  • Geen operatie of injecties
  • Snel en comfortabel
  • Één snelle behandeling
  • Directe en blijvende resultaten
  • FDA-goedgekeurd
  • Behandel rimpels en losse huid in het gezicht, rond de ogen en op het lichaam.

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in een Thermage® FLX behandeling? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.