Our team can help you in 8 languages

laguage-flags

20 jaar huidverstrakking met Thermage: bekijk de ontwikkeling

Thermage FLX is de 5e (en nieuwste) generatie Thermage technologie. De afgelopen 20 jaar loopt Thermage voorop met gerenommeerde behandeling voor huidverstrakking zonder nadelen. Bekijk onze indrukwekkende reis van technologie van de afgelopen 20 jaar.

Thermage FLX maakt zeer effectief huidverstrakking zonder snijden of injectie mogelijk. Met meer dan 20 jaar ervaring en innovatie is Thermage FLX uitgegroeid tot een gerenommeerde behandeling voor huidverstrakking zonder nadelen. Geen downtime.

Wat is een Thermage FLX behandeling?

De Thermage behandeling is een huidverstrakkingsbehandeling, die uw huid verbetert op veel fronten waar de huid is aangetast door de gevolgen van veroudering. De behandeling is om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het bovenste ooglid strakker te maken met zichtbare resultaten na een enkele sessie. Thermage & Fraxel Centrum heeft de nieuwste Thermage FLX techniek en is volledig pijnloos.

Onze specialist Jens Wismahr: Thermage® FLX expert

Als Thermage-gebruiker van het eerste uur heeft hij al 20 jaar ervaring met Thermage. Hij voltooide zijn opleiding tot klinisch expert in de VS. Door permanente educatie en training is hij altijd op de hoogte van de nieuwste technologie. Hij heeft vele jaren ervaring als specialist en trainer in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nu is hij ook actief in Nederland, bij Thermage & Fraxel Centrum.

Jens Wismahr
Jens Wismahr

Verwachtingen van Thermage FLX

Ook geeft 94% procent van de mensen die de behandeling hebben gedaan aan, dat de behandeling voldeed aan hun verwachtingen.

Patiënten zijn dol op de behandeling, het duurt namelijk minder dan twee uur en er is naast een kleine zwelling geen echte downtime!

Interesse? Plan een kosteloos consult

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten van een Thermage FLX behandeling ? Plan kosteloos een consult en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

thermage-flx-abc-logo-purple@2x

Thermage & Fraxel Centrum
Amsterdam

Academy, Behandelingen & International Back Office
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
+31 20 79 20 792

Thermage & Fraxel Centrum
Frankfurt

Behandelingen
Opernplatz 14
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
+49 69 20 43 60 88

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.